Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
luften ni andas är energin som jag sänt


Elden



Kärlekens giv ger tankarna
frid och skapar en ny tankes liv

Den sprids genom ryggraden
igenom hjärtat och själen

Slutligen tar den tag i tanken,
ty den skapar hopp i tidens lopp

In i det känslomässiga ekosystemet
till de som är runt mig och till de som
förtjänar den...

Min kärlek är eld och den sprids med vinden!!







Fri vers av coffe
Läst 605 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2008-06-17 13:28



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Mycket bra element i rörelse

denna gillas*applåder!*
2009-02-06

  RobinL
heja! vackert bindande gubben!
Kul att hitta dig här=) brukar hänga på poeter ibland för att hämta kraft! kram robin
2008-11-27

  Tigerlilja|
vackert.
fler borde sprida kärlek!
2008-11-05

  coffe
fantasi-----------
2008-10-07

  aol
uderbar
2008-08-16

    ej medlem längre
Ohhhhhhhhh alldeles underbart, något jag inte läst på länge, tack!
2008-07-26

  Bjarne Nordbö
Känslokoncentrat. Snyggt.
2008-06-17

  Nasrin
Mycket vackert, sista raden gillar jag!
2008-06-17

  Havsbris
jag visste ;o)
nu vännen är du på plats
du hör till, din tur!! ;o)
GRATTIS!!!
2008-06-17

  ia VIP
du har alltid en början en mitt och ett fantastiskt slut
du lindar in, föder tankar och målar bilder med ord.
du formar och ger mer än ordet du skriver

du är poesi, sann poesi i lyxförpackning
2008-06-17

  J.E Larsson
Bra ritat, sista raden slår bra! Jag har en fråga, \"vältrar sig i intellektet\", visar sig kärleken i intellektet, hur och vad gör de som saknar intellekt?
2008-06-17

  devilsangel
Underbart! särskilt sista raden är suverän :)
2008-06-17

  Havsbris
elden min element ;o)

älskar alla verser
går inte att välja
en favorit...

wow, hyllning
till ivet, kärleken
den vackraste av
alla känslor!!

jag njuter bara
av den läsning,
varje gång en ny
njutning, man vill
bara känna inuti,
inte prata eller annat,
bara läsa...

utmärkt och utsökt
språk, men det har
jag redan sagt i dina
första poemer...

Fin och elegant!!!
Högsta kvalité!!

5*****
2008-06-17

  Fånga dagen
mycket bra skrivet :)
jag blir berörd
2008-06-17

  kalixraggarn
fin text me mycke känsla<3
2008-06-17

  Maria Zena Viklund
min kärlek är eld och den sprids med vinden, vackert!
2008-06-17
  > Nästa text
< Föregående

coffe
coffe