Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögonblicket

 

Kanske
har jag bara tid

när jag har tiden




Fri vers av Mona*
Läst 255 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-06-18 22:22



Bookmark and Share


  Bengt H VIP
Stilsäkert på ett evigt tema.
2008-06-20

  korpfjäder
Det betyder, att man alltid har tid. Hela tiden.
2008-06-20

  Gunilla VIP
Just då stannade
allt
ögonblicket
tycktes evighetslångt!
Tiden en illusion....
2008-06-20

  * Ammi *
tiden har vi fått till låns. den finns alltid hos oss, sen beror det vad vi gör med den ..
2008-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Mona*
Mona*