Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förvirrad tillvaro på en smultron-ö i ingenstans?


Imaginära förbindelser i Korpilombolo mot Arvidsjaur




~


Jag ska dansa natten lång



Med din stjärnblick i nacken




Jag ska kasta mig bakåt - Låta mig fångas av svarta händer


Avklippta jeans vid halsen

Solens strålar värmer även idag



-- Liksom igår --


Jag ska klä mig i dina gamla T-shirts

och måla natten vit





Jag ska simma bland alla drömmar - och glömma allt skit.







*




Fri vers av Flickan utan vingar
Läst 423 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-20 00:16



Bookmark and Share


  * Ammi *
sväva bort ... en stund, behöver vi alla ibland
2008-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Flickan utan vingar
Flickan utan vingar