Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ur alla tomma gravar





de längtansfulla ropen
över avgrunden
tystade

fann jag avgrunden
i mitt inre


oöverbryggbar

det är ur denna
du reste dig


då stenen vältrades bort
i gryningen




Fri vers av rebecca d
Läst 353 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-06-20 13:38



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så talande!
Bokmärke.
2008-07-29

    Bodil Sandberg
ja rysningar ska det vara..kram
2008-07-02

    Bodil Sandberg
Du har då en formidabel förmåga att skriva så vackert att man får ryningar ..en tjusig dikt en mäktig dikt ditte!!!!
2008-07-02

  Propella
Ditt skrivande utvecklas så enormt. Det är verkligen spännande att följa dig.
2008-06-27

  Michaela Dutius
Underbart ljuvlig text - mäktig och nästan sakral.
Gillar den starkt...den ger en härlig aha-känsla
2008-06-26

    ej medlem längre
Du är trygg med din tro. Det är underbart! Midsommar på dej!
2008-06-20

    Askes
Riktigt, riktigt snyggt! Applåd!
2008-06-20

  Larz Gustafsson VIP
Det är fullbordat!
Tillfyllestgjort!
El Shaddai!
2008-06-20
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d