Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stillhet


Stilla Dig

Lyssna till Livets källa

inom Dig

Lämna världens larm

Kom vila vid min barm




Fri vers av eva m h
Läst 245 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-06-22 14:11



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Kontemplation
meditation
inspiration
kraftsamling
nollställning
Kärt barn många namn.
2008-06-22

  Larz Gustafsson VIP
En underbar uppmaning som i synnerhet kristna behöver följa. Särskilt jag...
2008-06-22
  > Nästa text
< Föregående

eva m h