Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett Två Ett Två....

 

Till måsarnas skrik

Med alla grannar som publik

Älskar vi på gräsmattan

Som morgongymnastik




Fri vers av Pulsatilla
Läst 420 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2008-06-23 00:01



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
Underbart
tack för denna pärla
2008-06-23

    Trast
Fick verkligen måsarna se vad ni gjorde?
2008-06-23

    eva m h
Ojoj!
Skoj skoj!

:-) :-)
2008-06-23

  thyra
Finfin text som ger de fyra radernas fyra bilder en härlig helhet. Fint!
2008-06-23

  berxper
Härligt, fyndigt och snärtigt : )
Skrattar gott!
2008-06-23

    Herr Ångest
Ha ha.. ups.. lite förargelseväckande beteende så där på morgonkvisten piggar ju alltid upp.. Rolig med glimten i ögat. Gillas!
2008-06-23

  shirin
härlig rytm! bra skrivet.
2008-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Pulsatilla
Pulsatilla