Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Druvsafts % = Balansrubbning

 

Den Vinglade

Vinglade gatan fram

Trygg under ängeln

Som skyddande

Vinglade sig över honom




Fri vers av Pulsatilla
Läst 370 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-23 00:14



Bookmark and Share


  småbusig
Måste fråga... vingla de? ;)
2008-06-23

  thyra
Härligt ordfyndig :)
2008-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Pulsatilla
Pulsatilla