Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärterum

 

I modershjärtat

Ett rum där mina barn bor

Så fyllt av kärlek

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av Pulsatilla
Läst 376 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-06-23 00:49



Bookmark and Share


    Amoreboy
ännu ett uttryck för kärleken...fint
2008-06-24

  Lennart Lindgren
Så jättefint, det riktigt värmer i bröstet när jag läser den.. Ha de bra!
2008-06-24

  hjortfot
Underbar kärlek!
2008-06-23

    undefined
kan bara hålla med föregående. Vackert!
2008-06-23

  Elaine.S VIP
Enkelt och vackert..
2008-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Pulsatilla
Pulsatilla