Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Er värme min frid




Tack för att ni låter mig växa med er
Tack för att jag få ta del av er verklighet


Er värme skänker mig frid
Er värme skänker mig liv


Min tacksamhet talar när vi talar samma språk
och sången den ekar mellan berg och hav

Bortom utanförskap och tvivel
Jag väljer att vara en del av ett sammanhang


Er värme skänker mig frid
Er värme skänker mig liv


Tack för att jag får vara en del av oss,
min tillhörighet är frihet för själen

vårt universum spränger stjärnor med energi
vackert är det när du och jag blir vi







Fri vers av coffe
Läst 386 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-06-24 18:51



Bookmark and Share


    eva m h
Tack till dig!
2008-06-25

  Fånga dagen
den här texten var verkligen vacker tack själv för att du delar med dig
2008-06-24

  Lyckohäxan Enediel
Det är alltid med en speciell sorts njutning jag läser dina alster...så visa och vackra och fulla av vördnad och kärlek till livet i sin lilla storhet...underbart i vanlig ordning!!
2008-06-24

  Larz Gustafsson VIP
Jag kommer alltid att känna mig utanför. I alla fall.
Så är det.
2008-06-24

  KristinaE
.. härlig och underbar att läsa - hopp i ett ljuvt nu!
2008-06-24

  devilsangel
Vilken fin och vacker tacksamhetsdikt! sprider värme!!
2008-06-24

    Bodil Sandberg
En vacker och varm och ödmjuk och helt underbar dikt coffe!!!!
2008-06-24

  Bjarne Nordbö
Du med ditt stora hjärta. Blev glad av din text.
2008-06-24
  > Nästa text
< Föregående

coffe
coffe