Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Levande människor

Färgsprakande människor..
så levande av starka färger
lyser i sin närvaro runt andra
berör mitt hjärtas djup..
livsbejakande fängslar med
sitt känslofyllda måleri.......



mare





Fri vers av mare VIP
Läst 324 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-25 14:40



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
ibland är färgerna försynta
på en blygsamt skimrande palett
2008-08-22

  Larz Gustafsson VIP
Leve sådana!
Tyvärr är de ofta hatade.
2008-06-25
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP