Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om morgonen


tidig morgon
i daggens sirliga dofter
där kaffe fyller mitt hem
och trädkronans stolthet fuktas

händer som skakar
rygg som värker
hjärtat som brister
om morgonen

minnen av drömmen jag drömde fyller min kropp
och jag smakar på det som fanns
en tanke
en önskan
om det jag ville som inte möttes
ändå vill jag det
som inte finns

en kvinna en man
och barnen som kommer sen
i ett daggfylld träd
bland kaffe och dis

ögon fyllda av åtrå
ord som förstör
dessa ord
vi dödar med

varandras förtroenden och tankar
sätter oss högre
och istället för att säga kärlek
kastar vi ur oss ord
om hat och sårbarhet
så vi inte längre vill

ändå vill jag det som inte finns

om morgonen
vid trädkronans dagg
vill jag älska dig innerligt




Fri vers av Latifa Baker
Läst 455 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-27 09:38



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ja, ändå vill jag det som inte finns, som Lundell sjöng...

Det är en tuff värld för oss innerliga.
2008-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Latifa Baker
Latifa Baker

Mina favoriter
En fallen ängel
Ärlighet