Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vinden välkomnas, elden sprids, jorden vibrerar, vattnet rinner i alla sinnen


Min jords mirakel






När gräset doftar
När solen lyser
När jag inser

När regnet strömmar
När syrenerna ger känsla
När våra vägar korsas

När tiden stannar
När livet ger lugn
När världen lyser

När allt är allt
När vinden blåser
När min tacksamhet talar

När min eld brinner och glöder
När vattnet genomsyrar mig
När jorden jag står på är trygg
När vindarna viskar mitt namn

När min jords mirakel talar om elentens
styrka genom varje del av min kropp,
bara då kan jag inse att allt är allt och
jag är en vacker och värdefull kärlekskrigare

En indian som ger mig själv genom allt för att ge till er!



//c




Fri vers av coffe
Läst 314 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-06-28 10:21



Bookmark and Share


  aol
vacker dikt gillas
2008-08-08

  aol
vacker dikt gillas
2008-08-08

  Maria Zena Viklund
ja, vackert skrivet om regnbågskrigarna!
2008-06-28

  Hildegun Relefors
dina ord, min tröst och vila!
2008-06-28

  Lyckohäxan Enediel
När du skriver...jag njuter!
Underbart ödmjukt skrivet!
2008-06-28

  Ordregnspoeten
Anar här en schaman, en naturbegåvning, en ordens trollkarl som är njutbar. Tack för att jag fick läsa!

MVH/Kristina
2008-06-28

  Mangal VIP
Härligt, inspirerande och kraftfullt.
2008-06-28

  Vilsen Annette-hittar vägen
Härliga kärleksfulla rader
Som genomsyras av kärleken till allt levande. Mycket fint!
2008-06-28
  > Nästa text
< Föregående

coffe
coffe