Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Å.


Vem fan ska nu stoppa kuken i mig?

En fågel viskade i mitt öra
att du ska flytta
Leva ditt liv

Älska vilt och utan gränser
Som du alltid varit så bra på
Inte sant?

Jag hörde att ni skulle bygga ett bo
Samla grenar och pussla
Få det bra, tillsammans

Så kvar blev jag, bland gamla vanor
I en liten lägenhet mitt i smeten

Fast riktigt ensam var jag inte

Jag tog en cigarett
Bytte sängkläder, och insåg allvaret

Vem fan ska nu stoppa kuken i mig?




Fri vers av Elin F
Läst 597 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-06-29 15:25



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
Riktigt bra
gillar hur du bygger upp det
med liknelser
från fågelriket
sedan snygga rader som tex
/älska vilt och utan gränser
Som du alltid varit så bra på
inte sant?/
och givetvis det starka slutet
2012-02-05

    Anonym skrivare
jag gillar draget, känslan och sanningen i denna texten :)

fortsätt så.
2008-11-04

  the apache kid VIP
I like the Raw and Honest feeling that I get from this poem,
LMG
2008-09-05

  RedCherry
Boris Guran har en poäng mellan det ömma och det lite mer "ruffiga" men om jag ska säga min åsikt så gillade jag det, det blev liksom lite mer kaxigt liksom bara sådär och det är väl så kärlek är också,och även en hel person.. jag gillade det starkt!

// Moa
2008-09-05

  LassO
Världen är full av kukar som vill stoppas in... så det torde väl inte vara sånt stort problem... ;=)
2008-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Elin F
Elin F