Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Av mig..

När tårar faller
på din kind
vill jag torka
dem åt dig..
sedan kyssen
ska du få..
varm av kärlek
ifrån mig......


mare




Fri vers av mare VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-06-29 23:00



Bookmark and Share


  Haugen
du fortsätter att imponera! :D blir aldrig besviken när jag läser en av dina dikter! =D
2008-06-30

  Bibbi VIP
Underbara ord.
2008-06-29

  papessa
så varmt och kärleksfullt
2008-06-29

  Larz Gustafsson VIP
Lucky guy!

En sådan kvinna höves det varje man att hava.
2008-06-29
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP