Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den är inte vacker och rätt så dålig, men jag har svårt för att uttrycka mig om vacker musik.


Piano&Musik, det är kärlek.<3

Att ett piano kan ha så stor makt,
Varje stycke, som går i sin egen lilla takt,
Utan ord och utan meningar, säger allt.
Musiken är här och där och överallt.
Ett litet finger, en liten tangent trycker ner.
Alla hör och njuter, men ingen ser.
Ser vad som händer, hur några toner bildar en melodi.
Det här låter nästan som en stor symfoni.

Musiken blir till en musikstorm,
Det blir rörligare, melodin får form.
Nu är det fler fingrar som är i gång
Och får alla att häpna, med en underbar sång.

Men de snabba fingrarna rör sig mer och mer sakta,
De blir trötta och det är ett fakta.
Som vågorna lägger sig på havet, så gör nu melodin.
Ingen andas, för för det blir inte inte mindre fin.
Det blir tyst, för tonerna har dött bort.
Ja, det är äl så man säger, att allt vackert är kort?


TheHeartOfDavyJones.<3




Fri vers av pinkbubblegum
Läst 233 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-30 16:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pinkbubblegum
pinkbubblegum