Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyft på din lur.




Snälla

lyft på din lur.



Såg några ord

och sjung för mig.



Låt mig få

drömma mig bort.



Har saknat dig

mer än du någonsin kan tro.



Så snälla ring

så ska du få höra det.






Övriga genrer av Manal
Läst 433 gånger
Publicerad 2005-07-08 01:25



Bookmark and Share


  Johan Hägg
En perfekt beskiven känsla i denna dikt. Hemsk men ändå en känsla.
2005-11-27

  Dilsewat
fin hoppande perfekt rytm
2005-07-20

  Jessi
Gräsligt att gå och längta så. Du beskriver det fint
2005-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal