Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
TILL C förstås


ANDETAG

Dina andetag
sjunger
en vacker vaggvisa
jag lyssnar
med hela
min heta hud


Fast grepp
om din långa fläta
håller
mig fast i världen
vi älskar
till strax innan
smärtans gräns

Dina andetag
är precis
det jag behöver

För att andas, bara andas.




Fri vers av Jan Linderoth
Läst 394 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-06 17:28



Bookmark and Share


  Mikael Lövkvist
Mycket vackert skrivet.
2008-08-10

    ej medlem längre
Hej Janne!
Ja..den flätan ska man inte släppa och vackert poetat du om dess ägare...*L*
2008-07-13

  Inkarasilas
Yyyyl, vafan så vackert, kärlek kärlek kärlek och hot sex splendid, puh en måndag läsa detta en måndag, må ni leva gott älska länge dricka mycket virre och andas lite sötrök i varandras kläder Love love love!
2008-07-07

  Kristina Wallbing
Välkommen åter!

Oerhört sinnlig och vacker dikt!
Bra slut!

(menar du fläta?)
2008-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Jan Linderoth
Jan Linderoth