Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det gör ont att älska

 

Jag vill våga släppa dem lös

Känslorna inom mig

Våga låta dem ropa efter dig

 

Jag sörjer mitt hjärtas längtan




Fri vers av Carola Viola Hedelius VIP
Läst 450 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-07-07 14:28



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
jag gillar den här texten vilken så väl beskriver...

jo, texten får sina väl förtjänta
rosor i ospruken vas
hur många är inte lätt att säga
antalet och den eventuella skönheten de ger i dagen står helt visst att finna i betraktarens ögon
2008-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Carola Viola Hedelius
Carola Viola Hedelius VIP