Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill till himlen!

 

Försöker vara oberörd när himlen ropar mitt namn

men jag hör och känner...

 

Vägen dit känns så kort...så nära

Jag tittar ner från balkongen...7 våningar upp...

mina ögon ser asfalt

tittar bort mot horisonten och ser himlen

På nåt sätt så är det ena samman med det andra

och jag blir rädd, riktigt rädd

För tänk om jag råkar landa på asfalten

istället för att hamna i himlen?

 

Så jag backar tyst från räcket

för skulle jag hamna där nere nu

så skulle alla tro att jag var olycklig

men så är det inte

Jag vill ju bara till himlen

och sprida lite glädje bland de döda...

 

 

 

 




Fri vers av Lyckohäxan Enediel
Läst 385 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2008-07-08 23:10



Bookmark and Share


  Spider
hehe ja detta var ju ett sätt att se det hela på...
ska hålla tungan rätt och inte skriva en spontan kommentar..
så den får bli en sån här *snyggt*
2008-07-09

  micke marin
Lätt som en plätt allraförst
sen oj försiktigt
akta

lite mysig sådär
2008-07-09

  To
håller med Janis Karlsson vad han skrev. :) I överigt. Fina tankar. Tanke väckare...
2008-07-09

  Lejonhjärtas poesi
Himmel vad vackert och du sprider sådan glädje på jorden och mellan molntussarna där du strålar likt vår egen stjärna.
2008-07-09

  Larz Gustafsson VIP
I himlen finns redan så mycket glädje, och där är ingen död.
I helvetet finns bara sorg, lidande och pina.
Men där går det inte att sprida någon glädje.
Den hör inte hemma där.

Det enda sättet på vilket man kan komma till himlen är genom tron på Jesus Kristus.
2008-07-09

  Elaine.S VIP
Du är sannerligen en glädjespridare och dina ord svävar framför din vackra bild..en svindlande känsla du bjuder på...
2008-07-08

  Quasimodo
Var försiktig och rädd om dig, du ger så mycket glädje här, så den sidan kan vänta tills det är dags för det, bara så du vet !!!
2008-07-08

  Night Soul Woman
*hjärtligt skratt* Sååå sött skrivet!!!
Tack för att du delar med dig:)*applåder*
2008-07-08

  Janis Karlsson
Sprid din glädje här bland oss, så kan vi förmedla den vidare! Vore slöseri om du for till himlen redan nu.
2008-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Lyckohäxan Enediel
Lyckohäxan Enediel

Mina favoriter
tack månen
Du