Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
de finns människor som inte kan dölja något med sitt "kroppsspråk"


Ansiktet som visar allt

Ditt ansikte

visar

alla spektran

av

känslor

Att

ha ett

sådant

levande

ansikte

är

förunnat

De flesta

döljer allt

även för sig själv

.........




Fri vers av NågonAnnans
Läst 399 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-07-09 22:28



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
Tänk om andra hade vett på att uppskatta detta öppna landskap. Underbart förmedlat....tack! Dina ord träffade mig direkt! Applåd. Bokmärkt
2008-07-09
  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans