Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fattar du???

Att förstå sig på

sig själv

är en ren och

skär konst

att förstå sig på

andra

är en illusion




Fri vers av NågonAnnans
Läst 405 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-07-09 22:33



Bookmark and Share


    Mejja
Tipptopp författat! Mitt i prick!
2008-07-29

  Just Emotions
helt klockrent!!
2008-07-12

  iennie
Jag tycker båda delar är av svår förståelse.. Särskilt att försöka sig på att förstå andra, en illusion är kanske bättre än ingen illusion alls ?
2008-07-09

  -Ulla Tilemo- VIP
Hallå där! Det var det bästa jag har läst på länge. Gud så bra!
Applåd. bokmärkt
2008-07-09
  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans