Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Högsommar - dubbel haiku

Sommarens fullhet
sveper kvällen med sötman
av förgängelse

Men som i livet -
det bästa återstår-
mognadens veckor




Bunden vers (Haiku) av papillon
Läst 331 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-07-09 23:00



Bookmark and Share


  Per Rydberg
Klokord med värmen hos sommarens olika faser.
2008-07-09
  > Nästa text
< Föregående

papillon