Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minns dig

Minns dina ord

värmde mitt hjärta

 

Minns dina kramar

tröstade mitt inre

 

Minns ditt leende

fick mig att le




Fri vers av Cajsa
Läst 432 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-09 23:25



Bookmark and Share


  Jean-Michel Orblin
bra åfin!
2008-07-10

    Lindizz
Fina minnen kan ge tröst i mörker, en fin text vännen,
2008-07-10

  Lena K Nilsson VIP
Fint!
2008-07-10

  Annmargreta
Skönt och fint med känsla,bra Cajsa!
2008-07-09

  friheten
En välkänd känsla. Underbart!
2008-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg