Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stark upplevelse - dubbelhaiku

Tusen och tusen
små, små grodor hoppade
kring Noras fötter

Den stora flytten
från kärret sammanföll med
vår skogspromenad




Bunden vers (Haiku) av papillon
Läst 319 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-07-17 20:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ljuvlig dubbelhaiku!!:))
2008-07-18

  berxper
Det måste ha varit fantastiskt...
Vilken upplevelse :)
2008-07-17

    Bim
...där skulle jag velat vara med!
Har upplevt något liknande i Ulriksdalsparken,-det var små grodor överallt,-fint att få läsa..
2008-07-17
  > Nästa text
< Föregående

papillon