Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mättar mig..

Jag bär dig i mitt hjärta
hungrar ständigt efter dig
min kärleksmåltid så ljuvlig..
du är den som mättar mig...



mare





Fri vers av mare VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-07-10 14:05



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Brödsbrytelsen?
2008-07-10
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP