Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en vän kan dölja mycket för en


Misstolkning

 

 

din kärlek
misstolkade jag,
min älskade vän
och hade inget
anat
förrän
jag kände
dina läppar
mot min panna
i den ömmaste
kyss




Fri vers av Missi VIP
Läst 689 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-10 23:13



Bookmark and Share


  To create a legend
Rart,
och glädjande,
då man minst anar det.
:)
2012-04-18

    ej medlem längre
Sött!
2010-01-20

  * Ammi *
så vackra rader ..
kärlek kan vara mycket!
2008-07-10

  Il poeta della luna
Dagens vackraste och sprödaste text
som verkligen ger läsaren massvis med känsla
En underbar sådan!
Jag gillar den verkligen(!)
Ett vackert verk,
i enkelhetens kläder
*applåd*

Patrik [läs gärna någon av mina texter]
2008-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon