Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En häxa på fyllan

 

Jihuu jiihaaa nu är häxan full

och det på en dag som just denna

Glimten i ögat sitter där den ska

och givetvis finns det en penna

 

Så en liten häxa knaprar ord

som andra inte behöver förstå

Det spelar liksom ingen större roll

för hon sover snart ändå

 

Men innan hon sover så tar hon

en lång färd med sin lilla själ

Bort mot en annan stad nånstans

till en man som hon vill så väl

 

Så med en burk i sin hand hon skrattar

och tar fram sin trasiga kvast

Efter en lång rad svordomar den lagas

och sen är hon i väg i en hast

 

Månen går på halvfart denna natt

men häxan laddar på för allt hon kan

Målet är inställt på hemlig ort

men just där så finns en härlig man

 

För en häxa vill inte låta någon vänta

hon skyndar så gott det går

Men trots detta det kan ta sin lilla tid

men det är inte alla som förstår

 

Så tack vare lite tålamod och önskningar

häxan når tillsist sitt mål

Och då herrejössenamn ska du veta

att en man får precis vad han tål...




Fri vers av Lyckohäxan Enediel
Läst 621 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2008-07-11 01:41



Bookmark and Share


  Lady Alassa
åh vad var underbart att läsa nu vet jag hur fräsiga och sprallans vällustiga häxor kan fara när dom aär sprallans glada
2009-12-11

    tramp
ha ha
tror nog hon hittar fram med finess
i ärmen gömmer hon ett "ess"
i form av en GPS...?

.-)

fint !
2008-07-12

  micke marin
Tjohooo! Nu ler jag med hela kroppen, dansar några steg och sjunger en truddelutt. En sån liten själ tittade in hos mig...
2008-07-11

  livsdans
:-)
2008-07-11

  Yvonne Vigstrand
Hahahaha...så underbar läsning....jiiihaaa!*ler*
Från en häxa till en annan *ler*
Kram Yvonne
2008-07-11

  Quasimodo
Härligt skön och rolig med glimten i ögat och gladbus i nästan strof och lyllis den som hon landar hos !!!
2008-07-11

  Madjori
Hehehe! gladtext så här på morgonkvisten är inte helt fel :-)
2008-07-11

  Lejonhjärtas poesi
Euforisk häxfylla och vilken skön poetisk brygd hon skapar med tankar och ord här där vi vandrar på Moder Jord!
2008-07-11

  Janis Karlsson
Kul skrivet - det finns en väldigt lycklig lottad man där ute...
2008-07-11

  Spider
Ja du Enediel...flyg försiktigt så kommer du dit du ska...antar jag i alla fall...behöver du en karta så vet du vart det finns va??
2008-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Lyckohäxan Enediel
Lyckohäxan Enediel

Mina favoriter
tack månen
Du