Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekslängtans kraft

I min anletes svett klättrar jag
så långt det bara går upp på
bergets höjd....
blickar ut över himlavalvet
ropar av all min kraft ditt namn
över hav och land efter dig..
som ett kärlekens eko
min längtan är så stor.....
vinden bär mina tankar av kärlek
lägger mina hjärte ord i molnens vita
som vill föra dem till dig långt långt bort..
att strö över som ett ljuvt kärleksregn
din kind vill bli smekt av min kärleksvind.....






mare




Fri vers av mare VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-07-13 19:49



Bookmark and Share


  papessa
förtjusande
2008-07-14

  Larz Gustafsson VIP
Enligt min mening bland det bästa du skrivit.
Jag upplever att du har tagit nya steg i din poesi.
2008-07-13

  Maria T
Berusande vacker
2008-07-13
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP