Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vågor av lust

Längtans lust......
vällde över våra sinnen
som havets stora vågor
i sin kraft sveptes vi med av
det stora mäktiga okontrollbara
så besatta av varandra...
smakade våra kroppar
varandras hudar av längtan...
kyssarnas eviga törst...
fylld av kärlekens sötma
flödade till fullo över...
av vågornas påfyllnad.....




mare




Fri vers av mare VIP
Läst 333 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-14 01:48



Bookmark and Share


    vide
så vackert vävs orden samman och skapar känsla och en helhet
2008-07-14

  papessa
väldigt underbart
2008-07-14

  Larz Gustafsson VIP
Ja, dessa vågor...
Dess oerhörda kraft...

Givetvis ger smakandet mersmak.
2008-07-14
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP