Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett år senare

Så möttes vi igen

En hastig blick,
en nick i smyg
Det oväntade mötet gjorde mig
knäsvag, matt och yr

Jag vill ha dig






Övriga genrer av Trädflickan
Läst 255 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-14 01:55



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
Egentligen säger det inte så mycket...men på nåt sätt så säger det här allt. Bra skrivet och snyggt fångat :)
2008-07-14

  Heiven
träffande..!
2008-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Trädflickan
Trädflickan