Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...en bön.....min bön...


Din hjälp..

När ilskan irritation
kommer över mig
trött på människor
orkar inte med dem..
frustrerande för mig
då ber jag dig......
min Skapare
om din hjälp att inte
tappa kontrollen..
ge mig mera tålamod..
se på min medmänniska
med kärlekens ögon......
utan ord men i handling
försöka visa vem du är...




mare




Fri vers av mare VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-19 11:22



Bookmark and Share


  Maria T
Mycket fin hjälp i
tunga sittuationer
2008-07-20

  Bjarne Nordbö
En god variant på sinnesrobönen. Gott.
2008-07-19

  Larz Gustafsson VIP
Helt underbart!
Det handlar om att träda tillbaka och låta Honom träda fram.
Dessutom är det så befriande med ärliga kristna!
2008-07-19

  papessa
visst måste man få vara irriterad ibland, men det är underbart att kunna be om vägledning också , kram till dig och din varma själ
2008-07-19

  aol
bravo Mare fin pricksäker livspoesi
2008-07-19
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP