Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Newton

Olivia Newton John
är vacker i Grease

men det var då.

I min värld ser jag
USA hallucinera till sig problem
för att återskapa

gamla filmhjältar.

Taktkänslan
finns inte.

Förmågan att bjuda till dans
är borta

Olivia Newton John
är vacker i Grease

sjuttonåringar kräver
självkänslan hos andra
för att kunna se deras ytliga drag
fort, för att sedan

glömma

Jag vill lära mig att dansa,
för att återskapa

gamla filmhjältar
för att få Olivia Newton John

i filmen Grease.




Fri vers av KevinBroberg
Läst 285 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-15 17:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KevinBroberg
KevinBroberg