Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hudhatt

Jag vill vakna till ljuset
från dina ögon, som
bara inte har någon färg för mig,
för mitt defekta färgseende
tillåter mig inte att njuta fullt ut.

Kom tätt intill,
och låt våra andedräkter
bli våran parfym
som vi lanserar
till dina läppar, våra tungor.

Jag vill vakna svettig
din solbrända hud, utmattad
mot min halvbleka hud, utmattad
och på rygg, med dina armar runt
min hals, ditt knä mellan mina knän.

Kom nära, låt mig ge dig
allt det där som jag aldrig
har kunnat ge någon,
låt mig ge dig mina osagda ord
mina okyssta kyssar.

Jag vill se dina smilgropar
om jag någonsin kommer att
vakna bredvid dig

Ibland är en dröm alldeles för mycket

en dröm.





Fri vers av KevinBroberg
Läst 527 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-14 20:43



Bookmark and Share


  Pölsa
Underbart!!
2008-08-06
  > Nästa text
< Föregående

KevinBroberg
KevinBroberg