Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Metafordyk mig, snåla.

Undra gärna,
så får du veta

att guld

inte flyter på havsytan

i hav,
återfinns djupt.

Ta god tid på dig

att dyka.

Snålnjut.




Fri vers av KevinBroberg
Läst 536 gånger
Publicerad 2008-07-15 17:37



Bookmark and Share


  camillala
väldigt bra skrivit!!
2008-07-15
  > Nästa text
< Föregående

KevinBroberg
KevinBroberg