Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

One night stand

Stod vid baren och hängde när du kom fram.
Du smickrade mig med dina blickor på min kropp.
Minns inte vad vi pratade om ,
säkert inget av värde, brukar vara så på krogen.

Jag var full
hade varit ensam ett tag,
var i behov av närhet.
Så jag var inte svårflörtad även om jag försökte stå emot.
Det räckte med att du tryckte upp mig i ett hörn vid hissen.
Du sa jag var så sexig
HA klart jag var det.
Är man tillräckligt full och kåt och vill ha sex så..

Jag minns att jag frågade mig själv varför du verkade så desperat.
Men du tryckte dig emot min kropp, sa du ville ha mig,
kysste mig på halsen och...
ja jag gick igång..

Jag försökte stå emot

men när du andades i mitt öra och bad mig följa med dig gav jag upp.
Kåtheten tog över.
Förnuftet försvann i samma stund.

Vi hånglade hela vägen upp, du bodde på hotellet. Arbetade tillfälligt i stan.

Jag tillfredställde dig med min mun och sen var du nöjd.
Jag var besviken. Var det allt?
Vi tvättade av oss, tog på oss kläderna och gick tillbaka.

Jag tror du skämdes lika mycket som jag, vi kunde knappt se på varandra mer den kvällen.

Mår illa över mig själv vid minnet.
En känsla av att jag gav mig för lätt till en okänd människa förföljer mig.
Kanske hade jag inte känt mig så billig om jag också hade fått ut något av det.

Alla kan vi göra misstag.
Om och om igen.
Men aldrig mera vill jag svika mig själv så.




Övriga genrer av Trädflickan
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-15 20:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Trädflickan
Trädflickan