Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill ha mer än smulor

Jag ringer dig inte,
jag vill att du ska sakna mig lika mycket som jag saknar dig.
Men det gör du inte.
Jag försöker acceptera att du inte bryr dig om mig så värst mycket.
För det gör du inte.
Det smärtar lite att inse sanningen.
Men
eftersom jag inte vill slösa bort min tid
på de småsmulor som du ger mig
så måste jag tvinga mig själv att avbryta kontakten med dig.
Jag är värd mer.
Eftersom du inte vill mer så måste jag släppa dig nu.
Stjäl inte min dyrbara tid.
Jag vill inte ge den till till någon som inte uppskattar dess värde.




Övriga genrer av Trädflickan
Läst 265 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-15 23:29



Bookmark and Share


  Ellan
bra bra, den var så bra allt jag får fram just nu ...
2008-07-21

  Dontlove
Kan känna igen mig i det du skrever ...

Mycket bra applåder och bokmärker

Allt gott till dig
2008-07-17

  MinnaSofia
oj.. bra skrivet...
känner igen mig ;) har betat av många knappringar på mina svarta tangenter i samma ämne här på poeter... Vet hur svårt det är att släppa... när det är det enda rätta...
kram på dig
2008-07-16

    eva m h
du har insett ditt värde!
2008-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Trädflickan
Trädflickan