Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En man

Han är vägvisaren
bland okända snår
om natten

Han är stödet
för behövande om dagen

Han är sökaren
som letar efter nuet

Han är lättjefull
och lämnar idealen
för det enklaste ruset

Är det beundran han söker?
Eller är det sig själv?




Fri vers av Ewa Åkerlind
Läst 190 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-01 21:03



Bookmark and Share


  LassO
Kanske är det, både och....
Och kanske vill alla ha lite av det, lite beundran, lite frihet att söka...
2008-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Ewa Åkerlind
Ewa Åkerlind