Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrev en dikt när jag bajsade för ett tag sedan.


Skitsamma, rörlasso.

Ont i magen.
Det är mycket nu, mycket som ska
ut,
jag måste få det ur mig

ut ur mig ärligt
utan ord, möjligtvis ett stön av lättnad eller bara

smärtan.

Det är mycket nu
känns det som, känner jag
allt på en och samma gång,
jag måste ta i,
kämpa som en Håkan Mild en gång,
Ulleviderby-kämpa

svett?

Nej, fönstret är öppet och ringen,
ringen är förskräckligt kall,
"HejdåDuDugerInteLängreKall" är den,
kanske kallare än dig.
Gåshudgivande.

plums utan skvätt,
mmmmm, m ohja!

Borta med magont, lättnad.
Besvikelse över att jag kämpat,

så länge

för så lite,
för en så liten.
Jag kan leka med tankar om att det är du
som simmar i vattnet,

kanske ensamhetsrunka
komma över
nej.

spola, låta dig drunkna i vattnet som en död guldfisk,
eller som tårar dränkt mig för
dig.

Jag torkar bort resterna tills det slutar ge avtryck.

Halvspolning för miljötänkande




Fri vers av KevinBroberg
Läst 335 gånger
Publicerad 2008-07-16 21:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KevinBroberg
KevinBroberg