Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tyngden av en filt som tröst

Jag känner mig ensam
saknar
någon
att krypa intill
någon
som ligger
bakom

håller om

jag är
inte
ensam
om att känna så
men

sängen
lockar inte

tar på mig en stor t-shirt
i vanliga fall sover jag
naken
men nu behöver jag
värme

och en
tung
filt
att lägga ovanpå
täcket

behöver
omslutas






Övriga genrer av Trädflickan
Läst 302 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-17 03:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Trädflickan
Trädflickan