Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

flyktvägen 2 (senryuo)


innan de vaknat
var hon redan utomhus

små steg mot frihet




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 438 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-17 08:35



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Jättesnyggt!!!
2008-08-06

  Ola Rydberg
du får verkligen till det i dessa
små betraktelser
2008-07-17

    © Birgitta Wäppling VIP
Mycket fin senryu, där vändningen på slutet ger pricken över i.
Applåd!
2008-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP