Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Brorsan Spider är här...hehe... :)


Lite annan vanlig poesi

 

Börjar dagen som alla andra

vaknar

förvirrad

förundrad

var är kaffet?

Hittar bryggaren

startar dagen

En kopp kaffe och ett leende

sen är dagen MIN!

Vad du än gör

gå inte i vägen för mig

för siktet är inställt framåt

utan smygtittar bakåt

eller åt sidan

jag ser bara mitt mål

och allt som berör min väg

men stå inte i vägen!




Fri vers av Lyckohäxan Enediel
Läst 458 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-07-18 00:13



Bookmark and Share


  Rosen VIP
Hårdförd poesi i snabb rytm..
2008-07-20

    tramp
han verkar inte KLOK... stackars dig...


å du... du har världens bästa brorsa...och han världens bästa syrra.
2008-07-20

  Thurizas
woho vad härligt att ha siktet inställt:)
2008-07-19

  KristinaE
.. så.. gäller att inte stå ivägen -- framåt i nuet!
2008-07-18

  papessa
här får man akta sig...
2008-07-18

  aol
vackert resolut flyttar mej gillar din dikt
2008-07-18

  Bjarne Nordbö
Vilken utmaning. Ställer mig bredvi Micke. Hehe.
2008-07-18

  Lejonhjärtas poesi
Målsökande och förvirrad hur ska detta gå haha, ni är sannerligen ett poetiskt radarpar broder Spiderman och du!
2008-07-18

  micke marin
hmm, tror jag ställer mig i vägen för att se vad som händer.
2008-07-18

  Spider
hehe ja vänder du på det så får du ett bra slut på dagen med....
2008-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Lyckohäxan Enediel
Lyckohäxan Enediel

Mina favoriter
tack månen
Du