Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
paradoxernas acceptans och balans inuti mig själv


Ingenting

 

 

Om kärlek är nyckeln till porten

porten som leder till inre glädje

Varför märka ord

Varför lägga din energi

Varför testa mina gränser

Varför uppröras av illusioner

Varför jämföra idag med igår

Varför testa mitt tålamod

När ingenting blir till allt

Tanke, känsla, handling för inre förvandling




Fri vers av coffe
Läst 405 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-11-02 20:19



Bookmark and Share


  Kameleont
Mmm, precis så är det tanke..känsla...handling. Du blir vad du tänker....
2008-11-03

  KristinaE
.. underbar bild - vår egen rädsla lämna ur våra sinnen ord som hatar fast vi vill älska - en paradox du beskriver!!
2008-11-03

  en blomma för dagen
rädslan ja...

otäckt träffande,
på ömma punkter
som väntar på att få lyftas fram i ljuset
inom sinom tid
en sak i sänder

enorma frågor
rakt, o naket skrivet
når fram gör du, rakt in i hjärtat!

Jättefint skrivet! Applåd!


*
(hur kan man vara rädd för kärleken, egentligen?)


kramar.. m..
2008-11-02

  Della K
Ja du... det kan man verkligen undra. :)

KRAM PÅRE!
2008-11-02
  > Nästa text
< Föregående

coffe
coffe