Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med snoppen i hand står du förvånad och glor


och det enda jag tänker säga är
skyll dig själv
din falske jävel

där syndaren bor
ligger ångesten och jäser

och dina sura äpplen kan du behålla
där du står
med snoppen i hand och glor
och undrar varför livet är så svårt
just idag

och inte fattar du heller
att det är dina skott
som nyss vuxit upp
och piskar din nakna stjärt
för all den skit du utsätter andra för

du kan gott stå där
naken
med din minikuk i hand
och glo så förvånat
när jag passerar dig
och skrattet klockar sig i min strupe

solen skiner på mig nu
medan axet smiskar din feta röv
och molnen öser sitt regn över dig




Fri vers av Latifa Baker
Läst 590 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-07-18 16:51



Bookmark and Share


  Don Jorgé
Det kommer igen till en. Bra.
2008-09-16

  aol
rakt på
2008-08-23

  fågel grå
Så jävla bra !
2008-08-03

    ej medlem längre
Gillar tonen i denna:))
2008-07-20

  Jonas Carlsson
Förbannat rakt-på-sak-text. Just love it!
Jag brukar använda ett endaste ord när man läser en sådan text som fullkomligt greppar tag om pungen på en, vrider om och som lämnar en liggandes på backen ,stirrandes på ett par fötter som lämnar går sin väg; Ouch!

//JC
2008-07-18

  Hannadraken
redigt kaxigt och det gillar jag!
2008-07-18

  iennie
skitbra x D
2008-07-18

  genni VIP
Bravo, stark och ärlig text som berör...
2008-07-18

  jasminflowa
verkligen,,
det som går upp har en förmåga att falla ner i ens huvud.. skön ilska där!
2008-07-18

  Larz Gustafsson VIP
Det man sår får man skörda.
2008-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Latifa Baker
Latifa Baker

Mina favoriter
En fallen ängel
Ärlighet