Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Griller om piller

 

Herr Bengtsson, han tog ett blått piller

Och tänkte sin hustru sen lägra

Men hon sade: " Bertil, din iller!

Jag går just en kur på Vivägra"!

 




Fri vers av Pulsatilla
Läst 357 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-07-19 01:08



Bookmark and Share


  Last Word Spoken
*asg* :))
2008-07-21

  Anders P VIP
fyndigt om relationer
2008-07-19

  charlotte hedendahl
Bevis på bristande kommunikation i förhållandet! ;D
Fyndigt och underhållande skrivet!
2008-07-19

  Jonas Carlsson
Haha, här kan vi börja tala om otur. =)
2008-07-19

    eva m h
haha! Osynkat värre! :-)
2008-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Pulsatilla
Pulsatilla