Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frätande hål


huden tatuerad med kärlekens gift
dränkt i faderns upprepade synd
brännmärkt av grumliga tankar
känslorna är i vinterdvala

livlösa andetag
utnyttjat hjärta


-
sönderslagen själ
med döda drömmar




Fri vers av Kylskåpspoesi
Läst 440 gånger
Publicerad 2005-07-13 15:52



Bookmark and Share


    BrokenHearted
Håller med föregående...
fint skrivet och rör om i mitt hjärta...
2005-10-02

  Gizela Svensson
Jag gillar alla beskrivningar som inte direkt säger något utan lämnar läsaren med sina egna känslor. Lite hemskt på det sättet och farligt, men den fastnar.
Kom på en sak till, "känslorna ÄR i vinterdvala" det blir nog ännu bättre i rytmen då va?
2005-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Kylskåpspoesi
Kylskåpspoesi