Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur livet egentligen är, alla är vi ju där.


Livet

Att tänka på ett kanske när det inte ens finns ett då
Att känna förtvivlan, när ingen vet vad framtiden är
känna oro, när inget har hänt
känna ensamhet, när det finns miljarder människor

Varför ska man ha fått denna underbara förmåga att kunna fundera
Att försöka förstå den fråga som ej har ett svar
Att lycka är något man måste kämpa för
kärlek är få förunnat
Att våga känna, att våga tvivla
erkänna sin svaghet
Det är styrka

Jag vill känna, jag vill tro
Jag vill vara lycklig, vara kär
Jag vill förstå, vill kunna tvivla
Jag vill vara stark för att kunna visa mig svag
Jag vill skratta, jag vill gråta,
Av lycka o av sorg

Nattens timmar går sin gång
Gryningen kommer
Det spelar ingen roll
En sång spelas
En suck hörs
Tiden står aldrig still
Hur gärna man än vill
Man kan inte stoppa det som en gång börja,
Då slutar hjärtat att slå

Livet…
En gåva vi alla har fått
Livet lever inte genom oss,
utan det är vi som lever genom livet!
På egna villkor…




Fri vers av ia VIP
Läst 624 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2005-07-13 17:17



Bookmark and Share


  Drömkram
Skriver du så undebart att jag skälver. Kram
2010-04-18

  blaite
Mmmmmmh så bra..Skriv som en galning..blaite
2009-04-27

    Cajsa
Jättefint skrivet, bokmärker
2008-11-02

  Lejonhjärtas poesi
Underbart visa ord om livet, sköt om Dig!
2007-07-21
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP