Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När kroppen finner ro blir allt i ljuvlig harmoni...


inre vågspel

Tankar, känslor
En ström av vågor

du sköljer över min kropp

Dina händer varsamt smekande
Din blick stadig och djup
Aldrig har något varit
Så ärligt
Så rätt

En saknad
Så underbar
En längtan så skön

Du sköljer över min kropp

Mitt sinne
mitt inre

Utan att rubba min balans
Utan att ta något ifrån mig
Du ger av dig själv
Lika mycket som du får
Som ett inre vågspel
I ständig balans




Fri vers av ia VIP
Läst 353 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-07-13 17:31



Bookmark and Share


  Mikael Lövkvist
Perfekt. Grattis till er båda.
2006-11-04
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP