Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ärlighet lever längst..


Vackra ord...

Jag kan inte i vackra ord
Beskriva det du ger mig
jag kan inte i vackra ord
Beskriva den sorg ja ha inom mig

jag kan vara ärlig,
Sen om det är vackra ord..

jag kan se med mina ögon
Jag kan känna med mitt hjärta
jag kan skriva med min själ
Jag ger dig mina ord,
om dom är vackra
Då tolkar du dom på ditt sätt
jag är bara ärlig
jag är bara jag




Fri vers av ia VIP
Läst 499 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2005-07-13 17:37



Bookmark and Share


  coffe
denna diggar jag sten hårt, glasklart ärlig och mjukt mäktig

Känslan är balsamerande och andrummen av luft känns äkta

stark o vacker

betyg 5/5

främlingar är vänner som jag inte känner/c
2007-09-23

  Ronny Berk
ärligheten är vacker.. må tolkas som sådant... och består..
2007-04-19

    Mejja
Att vara ärlig vara sig själv... är precis det bästa man kan ge!
2005-07-13
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP