Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
självrannsakan


Mörker och Ljus


Min kreativitet är en del av min andlighet

Det är så jag uttrycker mig,
och igenom att göra detta
så känner jag mig tillfredsställd

Så det kanske handlar om prestation
för att indirekt hitta mitt inre lugn
och min inre källa av ljus (kreaktivitet),
för mina känslor måste skalas av

Mina drömmar slutar aldrig skrika
Men min energi ger ibland vika
Min smärta måste ut,
så jag skriker rakt ut

Om jag inte har accepterat mitt Mörker
så kommer jag aldrig acceptera mitt Ljus!

För vist är det väll så att om solen alltid
hade lyst så hade vi aldrig uppskatta den?
Livet är förenade ögonblick av lycka
med förenade ögonblick av sorg

Med kluven tunga och ögon klösande harm
har jag hittat mitt sorgsna hjärtas lycko rus,
min övergivenhet är en illusion som svävar
i alla människors inre, men med övning

Med tillitens vingar tog jag mig till trygghet
så när min falska trygghet blev stum,
så fick min kärlek till livet mycket större rum
smärtan förvandlas till vishet i och självinsikt

Min kärlek är total, för mitt universum vet,
Jag vill aldrig mer bli känslomässigt ruinerad!
indoktunerad, ofokuserad, ostrukturerat frustrerad

Om jag inte har accepterat mitt Mörker
så kommer jag aldrig acceptera mitt Ljus!










Fri vers av coffe
Läst 350 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-07-21 10:34



Bookmark and Share


  yllot
Åhhhhh shit vad bra vännen, precis vad jag behövde läsa.. Dina vackert välformulerade rader om inre ohanterlighet, tillit, trygghet och självinsikt.. Jag vill heller aldrig mer vara känslomässigt ruinerad och ostrukturerat frustrerad (favoritstycket).. Mörkret kommer alltid finnas där men jag vägrar låta det ta över.. Låt ljuset skina och låt oss stråla.. Tillsammans.. Låt oss vara de kärlekskrigare vi är ämnade att vara och sprida ljus ända in i evigheten.. Kärlek och ljus..
2008-08-16

  Kameleont
Du skriver mina tankar. Tacksam att du får ner det på pränt, du hjälper mig att förstå det som finns inom mig, tack vännen
2008-08-01

  Ordregnspoeten
Visst hjälper det! Skönt att läsa en hoppfull text som har ett värde i att läsas.
2008-07-23
  > Nästa text
< Föregående

coffe
coffe