Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför gå in i väggen när du kan gå ut genom dörrn?



gatan under mina fötter försvann
blicken riktad uppåt
och tanken
ja den for iväg och bäddade in mig i moln av drömmar

bröstet bultade av alla tankar
önskan
viljan
att vara någon annanstans i ett annat land vid en annan sol

värken gjorde sig påmind
då spiken i knät hoppade till och låste mitt klena ben
så att de stapplande stegen blev mer halt
och ryggen sen
den krökta ryggen med höften som sved

PANG!

vem ställde en vägg där?

en röst skrattade och sa;
"varför går du in i väggen när du kan gå ut genom dörrn?"


jag insåg då
att bara ett nytt andetag krävdes
och jag skulle välja vägen ut genom dörrn




Fri vers av Latifa Baker
Läst 326 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-07-20 12:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Latifa Baker
Latifa Baker

Mina favoriter
En fallen ängel
Ärlighet